(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Těstoviny s omáčkou z gorgonzoly

Potřebné ingredience
pro 4 osoby : • 25 dkg gorgonzoly (u nás stála 350 Kč/kg) • 2 dcl smetany • těstoviny (já používám Panzani)
Postup přípravy
Do vařící, pořádně osolené vody dáme vařit těstoviny a mezitím si připravíme omáčku.
Do nepřilnavého hrnce rozdrobíme Gorgonzolu, kterou zalijeme smetanou a za stálého míchání necháme sýr rozpustit. A to je vše. Pokud chcete omáčce přidat ještě další chuť, tak pak můžete přilít ještě trošku bílého vína. Tím dovedete omáčku k dokonalosti, ale nutné to není.
Těstoviny scedíme, přelijeme omáčkou a ihned podáváme.
Dobrou chuť !
Do nepřilnavého hrnce rozdrobíme Gorgonzolu, kterou zalijeme smetanou a za stálého míchání necháme sýr rozpustit. A to je vše. Pokud chcete omáčce přidat ještě další chuť, tak pak můžete přilít ještě trošku bílého vína. Tím dovedete omáčku k dokonalosti, ale nutné to není.
Těstoviny scedíme, přelijeme omáčkou a ihned podáváme.
Dobrou chuť !
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé